Racerspil

Så er der fart over feltet. Med disse seje racerspil til børn kan du for alvor give den gas i svinget. Kan du komme foran de andre kørere på banen og slutte som nummer et i mål. Det er formålet med langt de fleste af vores racerspil. Hvis du træder hårdt nok på speederen, tager svingene helt rigtigt og undgår at ramme de andre biler, så har du en god chance for at vinde ræset. Racerspillene giver dig en mulighed for at vise, hvad du er værd. Du kan ofte vinde den bil, der er mest eftertragtet, så du kan køre endnu hurtigere i det næste løb. Prøv vores mange spil, og få lidt adrenalin i blodet.

Sort Descending Dato Titel Visninger

Supercar spillet

1.52K Spillet0 Kommentarer

Du ræser mod 4 andre superbiler. Kan du komme først rundt. Bare giv den så meget gas, som du kan i dette sjove bilspil.

Monster truck spil

1.71K Spillet0 Kommentarer

Kan du få denne monster truck op af vulkanen i dette interessante spil? Se hvor skarp du er på tasterne og om du har de rigtige skills.

Nitro kørespil

6.09K Spillet0 Kommentarer

Elsker du at have fart over feltet, så er dette nitro kørespil en perfekt løsning til dig. Her kan du for alvor bare give den gas og slå dine konkurrenter.

Motorcykel spil

1.43K Spillet0 Kommentarer

I dette sindsyge motorcykel spil skal du se, hvor langt du kan komme frem uden at vælte. Kan du klare den over diverse biler og andre forhindringer.

Fedt kørespil

1.97K Spillet0 Kommentarer

Vælg den flotteste farve på din bil og gør dig klar til dette fede kørespil. Kan du komme først i mål? GIv den gas og vis, hvad du duer til.

Formel 1 spil

1.44K Spillet0 Kommentarer

Dette sjove racerspil med et ægte formel 1 spil. Du kan se, hvor hurtigt du kan køre og se, om du kan komme nr. 1 i mål.

Motorvejs ræs

1.28K Spillet0 Kommentarer

Der er masser af plads på motorvejen til os begge. Eller er der? I dette motorvejs ræs skal du bare give den fuld gas. Bilspillet der har fart på og hvor du skal holde tungen lige i munden.

Racerkører

1.30K Spillet0 Kommentarer

Er du en ægte racerkører? Prøv dette racerkører spil og vis hvor skarp du er bag rettet.

Fartdjævel

2.67K Spillet0 Kommentarer

Er du lidt af en fartdjævel? Så er det bare med at give den ekstra gas på speederen i dette racerspil.

Sprint Klub Nitro

1.14K Spillet0 Kommentarer

Sprint klub nitro er en racerklub. Her kan du køre så hurtigt som muligt. Giv den gas og se, om du kan komme foran dine konkurrenter i dette 3d racerspil.