Racerspil

Så er der fart over feltet. Med disse seje racerspil til børn kan du for alvor give den gas i svinget. Kan du komme foran de andre kørere på banen og slutte som nummer et i mål. Det er formålet med langt de fleste af vores racerspil. Hvis du træder hårdt nok på speederen, tager svingene helt rigtigt og undgår at ramme de andre biler, så har du en god chance for at vinde ræset. Racerspillene giver dig en mulighed for at vise, hvad du er værd. Du kan ofte vinde den bil, der er mest eftertragtet, så du kan køre endnu hurtigere i det næste løb. Prøv vores mange spil, og få lidt adrenalin i blodet.

Vinterræs

1.54K Spillet0 Kommentarer

Få motorerne brølende, da racing tager en helt ny tur! Winter Race handler om hurtighed og færdigheder. Tag udfordringen med at køre i de mest robuste snedækkede bjerge og prøv at afslutte først i hvert løb. Sørg for ...

Sprint Klub Nitro

2.30K Spillet0 Kommentarer

Sprint klub nitro er en racerklub. Her kan du køre så hurtigt som muligt. Giv den gas og se, om du kan komme foran dine konkurrenter i dette 3d racerspil.

Fartdjævel

4.09K Spillet0 Kommentarer

Er du lidt af en fartdjævel? Så er det bare med at give den ekstra gas på speederen i dette racerspil.

Neon ræs

1.12K Spillet0 Kommentarer

Smash og dash gennem 8 neon-gennemblødt niveauer af spændende kørsel action.Earn cash at opgradere dit køretøj, og låse op alle sporene. Slå alle sporstiderne for at låse SuperCar op for mere fart og spænding....

Grand Prix

1.21K Spillet0 Kommentarer

 

Supercar spillet

3.16K Spillet0 Kommentarer

Du ræser mod 4 andre superbiler. Kan du komme først rundt. Bare giv den så meget gas, som du kan i dette sjove bilspil.

Monster truck spil

3.27K Spillet0 Kommentarer

Kan du få denne monster truck op af vulkanen i dette interessante spil? Se hvor skarp du er på tasterne og om du har de rigtige skills.

Nitro kørespil

7.78K Spillet0 Kommentarer

Elsker du at have fart over feltet, så er dette nitro kørespil en perfekt løsning til dig. Her kan du for alvor bare give den gas og slå dine konkurrenter.

Motorcykel spil

1.62K Spillet0 Kommentarer

I dette sindsyge motorcykel spil skal du se, hvor langt du kan komme frem uden at vælte. Kan du klare den over diverse biler og andre forhindringer.

Racerkører

2.38K Spillet0 Kommentarer

Er du en ægte racerkører? Prøv dette racerkører spil og vis hvor skarp du er bag rettet.

Vroom vroom. Sådan siger bilerne, når de fiser forbi dig på gaden. Er du også til fart og spænding, så kan denne kategori være lige noget for dig. Her arbejder vi nemlig både med bilspil, motorcykel spil og cykel spil. Alle 3 sjove kategorier, hvis du vælger at dykke ned i dem.