Pigespil

Vi har Danmarks fedeste udvalg af pigespil. Vi har alle de muligheder, som du skulle være interesseret i, hvis du leder efter de ledt mere tøsede spil. Det kunne f.eks. være nogle med prinsesser, make up eller udklædning. Der er selvfølgelig også mange andre alternativer, der også kan være relevante for dig og dine underholdsningsmuligheder. Vores pigespil er alle gennemspillet, så du kan være sikker på, at de er sobre, underholdende og lærerige. Som du ser nedenfor, så er der rigeligt at vælge mellem, så det er bare med at give den gas og få prøvet nogle forskellige spil.

Dressur spil

2.05K Spillet0 Kommentarer

I dette sjove hestespil dressur spil kan du ride rundt på banen med din rytter. Du skal prøve at komme over forhindringerne uden at rive baren ned. Jo hurtigere du klarer den, desto flere point får du. Men pas på baren.

Bryllupsrejse

865 Spillet0 Kommentarer

Vi inviterer dig til at blive med Barbie for et andet vigtigt øjeblik i hendes liv: den perfekte bryllupsrejse. 3 eksotiske destinationer (Island, Vestindien og Venedig), 3 makeovers og masser af smukke tøj til de nyl...

Barbies smykke spil

937 Spillet0 Kommentarer

Hej Damer, vil du gerne hjælpe Barbie håndværk smukke juveler i dette sjove nye Barbie smykker kunstner spil? Barbie laver fantastiske smykker, og hun har lige åbnet en online butik. Hun laver unikke brugerdefinerede ...

Kontor kærlighed

1.02K Spillet0 Kommentarer

 

Kombiner dyrene

825 Spillet0 Kommentarer

 

Sommer prinsessespil

4.57K Spillet0 Kommentarer

Sandy er ved at gøre sig klar til sommeren. Der er masser af søde drenge, så det er bare med at gøre et godt indtryk. Gør hende klar til en dejlig sommerdag.

Indisk model

2.59K Spillet0 Kommentarer

Spil dette populære spil, hvor du skal påklæde denne indiske model. Kan du gøre hende til en topmodel i Indien.

Mit bryllup

2.58K Spillet0 Kommentarer

Drømmer du om det perfekte bryllup. Nu kan du allerede begynde at øve dig. Prinsessen skal bare have det mest vidunderlige bryllup. Og det kan du hjælpe hende med.

Prinsesse feen

2.70K Spillet0 Kommentarer

Kan du hjælpe prinsesse feen med at få det rigtige tøj på. Hun skal jo meget gerne ligne en ægte prinsesse.

Den vilde kat

2.59K Spillet0 Kommentarer

Dette vilde kattespil er super sjovt. Du får lov at prøve kræfter med haven, hvor katten bor. Kan du gøre den vilde kat endnu vildere.

Hunde mønster

2.54K Spillet0 Kommentarer

Kan du hjælpe vores hundehvalp med at komme over broen? Du skal samle de ens mønstre, for at bygge en bro, som hunden så kan kommer over.

Neglesalonen

2.28K Spillet0 Kommentarer

Elsker du at lægge neglelak. Her har du spillet, der passer perfekt til dig. På neglesalonen skal du lægge den smukkeste neglelak.

Kæledyr spillet

2.53K Spillet0 Kommentarer

Det super-søde kæledyr spil giver dig et smil på læben. Kan du få styr på de små kæledyr i din have?

Min hundehvalp

2.39K Spillet0 Kommentarer

Her har du din helt egen hundehvalp. Du kan sørge for, at den er sød, har de rigtige farver og er lige nøjagtig, som du kan lide den.

Farv delfinen

4.35K Spillet0 Kommentarer

Denne søde delfin mangler lidt farve i tilværelsen. Farv delfinen og skab en flot tegning. Brug musen til at tegne.

Sportssmølf påklædningsspil

2.17K Spillet0 Kommentarer

Sportssmølfen mangler et lækkert outfit. Kan du hjælpe ham med at blive klædt godt på? Brug musen til at klæde sportssmølfen på.

Pigespil online

Hvis du er til de sjoveste hestespil, makeover spil, klæd ud eller barbie, så er dette den rette kategori for dig. Vi har lagt en masse indlæg online, som du kan benytte uden at betale en krone. Du kan bruge mange timer her på siden og have en fantastisk oplevelse ud af det. Hello Kitty kan spilles gratis og spil med heste og en masse andre spændende dyr. Det hele ligger online, så du kan spille både fra din computer, iPad eller mobiltelefon, og ligemeget om du er derhjemme eller i skolen.