Brætspil online

Nu er det muligt at spille de sjoveste brætspil online på nettet. Vi har en samling af nogle af de klassiske og mest famøse spil. Du kan hygge dig foran computeren eller på din iPhone eller iPad, og give dig i kast med disse hyggelige brætspil. Spilnettet.dk er administreret af 3 spilglade personer, der dagligt tilføjer de nyeste indlæg og spil på siden. Dette giver et konstant flow og altid nye spil på siden. Du skal også være velkommen til at melde ind, hvis du finder nogle interessante spil på andre sider, som vi kan tilføje hertil.

Spil sjove spil som skak, ludo og andre af de meste klassiske brætspil online. Du kan vælge at spille mod computeren, eller du kan sætte dig sammen med venner og familie i vores multiplayer indlæg. Ludo er et af de mest klassiske måder at hygge sig på, men man skal passe på, for brikkerne kan hurtigt flyve til højre og venstre, hvis du slår din bedste ven hjem lidt for mange gange. Men så er der heldigvis ikke langt til en Globus, så du kan komme ud og bevæge dig rundt på banen igen.

Junior Skak

0 Spillet0 Kommentarer

 

Ludo multiplayer spil

0 Spillet0 Kommentarer

2, 3 eller 4 personers spil med ludo på nettet. Det er det klassiske spil med de normale ludo-regler.

Kryds og bolle spil

0 Spillet0 Kommentarer

Hvis du er helt vild med kryds og bolle, så har vi spillet til dig her. Du kan spille det ældgamle spil, som helt sikkert kan få masser af timer til at gå. Læg en strategi for, hvordan du vil spille og slå så din mods...

Mahjong Spil

0 Spillet0 Kommentarer

Mahjong deluxe er et sjovt spil, der også virker på mobilen. Du kan derfor tage det med på farten eller spille, når du sidder derhjemme i sofaen med din tablet i hånden.

Tropisk 7-kabale

0 Spillet0 Kommentarer

Slap af med denne tropiske 7-kabale. Det klassiske kabele-spil i tropiske omgivelser.

7-kabale

0 Spillet0 Kommentarer

Spil dit yndlings kabelespil, 7-kabale. Læg kortene korrekt og se om du kan få fjernet alle kort på bordet.

Blå boks

0 Spillet0 Kommentarer

Blå boks er et unikt tænkespil, der udfordrer din kreativitet og tankegang.