Pingvin spil

Du finder normalt disse sjove væsner på Nordpolen eller Antarktis. De er små, søde og vralter derudaf. De er også nogle af de eneste dyr, der danner par for livet. Du har gættet rigtigt, der er tale om de kære pingviner. Vi har på Spilnettet.dk altid haft en forkærlighed for dette sort-hvide dyr, og har derfor lavet en kategori kun med pingvin spil. Her er samlet mere end 10 sjove spil med de vraltende dyr, så du kan underholde dig selv.

“Pingviner er en af de eneste dyr, der parer for livet. Men det er ikke det eneste, de kan. De er nemlig også super sjove at spille med. Vi så derfor ingen udvej end at lave en kategori med pingvin spil.”

I kan selv se spillene nedenfor, men vi tillader os dog at introducere nogle af dem ved hjælp af tekst her. “Red pingvinen” er et af vores mest populære spil, hvor du via dine evner skal prøve at rede dyret fra at de andre farer i naturen. Kan du hjælpe med flugten, så den kan være sammen med de andre dyr? Find pingvinen under nogle af de store kurve, så du kan redde den fra fangenskab.

Isbjørn og pingvin

1.11K Spillet0 Kommentarer

Kan du fange osten sammen med pingvinen og isbjørnen. Selvom de nok i naturen ikke er de store ostespisere, så er dette er meget sjovt spil.

Red pingvinen

984 Spillet0 Kommentarer

Hjælp den lille pingvin til at flygte og være med de andre dyr. Til dette må du gætte i hvilken af de tre kurvepingvin er. Følg forsigtigt kurven, så er pingvin, og efter at de blev flyttet, angiv den korrekte kurv....

Pingvin spil online

Da vi har valgt at samle disse spil online, så har du mulighed for at genbesøge dem igen og igen. Du kan også gemme dine favoritter eller like indlægget, så andre spillere på Spilnettet.dk kan blive glade for spillet også.

Et andet af vores populære indlæg er pingvin spil pandekager. Her kan du gøre som på TV, hvor du skal samle de lækre pandekager. Der er langt fra Nordpolen til Danmark, så hvis du er forelsket i disse små, søde dyr, så kan denne kategori være noget for dig.