Hestespil

Er du helt vild med hestespil gratis på nettet og andre dyrespil, så er du kommet til det rette sted. Vi har sammensat en række af de mest interessante spil med heste, så du kun skal kigge et sted på nettet. Sammensætning af disse spil er lavet ud fra en masse gennemspilninger, så vi kan finde frem til, hvad der er værd at give videre til vores besøgende. Det handler om intuitive og lærerige, men samtidig sjove og underholdende hestespil til pc. Der er ligeledes spil i mange forskellige aldersgrupper, så du er sikker på at finde det, der passer perfekt til din eller dit barns aldersgruppe.

Her kan du blandt andet prøve dressur, barbie og online stutteri. Vi har samlet nettes bedste indlæg, så du kan underholde dig med hestespil på nettet.

“Vi har mange forskellige dyrespil, men vores spil med heste er helt sikkert den mest populære kategori blandt dyrene.”

Ridebanespringning er også populært hos os og du kan vise dit værd i vores sjove ride spil og dressur spil. Du kan især prøve Minecraft heste, som er et af vores mest populære indlæg på Spilnettet.dk. Hvis du også synes spillet er spændende, så kan du vælge at like eller dele indlægget med dine venner og bekendte.

Dressur spil

0 Spillet0 Kommentarer

I dette sjove hestespil dressur spil kan du ride rundt på banen med din rytter. Du skal prøve at komme over forhindringerne uden at rive baren ned. Jo hurtigere du klarer den, desto flere point får du. Men pas på baren.

Hesteprinsessen

0 Spillet0 Kommentarer

Prinsessen elsker sin hest. Og det kan du også komme til i dette sjove hestespil med prinsessen og hendes hest. Klæd prinsessen på til den næste ridetur og gør hende super lækker, så prinsen vil have hende.

Hestehop

0 Spillet0 Kommentarer

Hop med hesten over forhindringerne i dette sjove hestehop. Den lille figur skal klare de mange udfordringer for at komme hurtigt i mål.

Minecraft heste

0 Spillet0 Kommentarer

Minecraft Horse Ride er et puslespil flash puslespil. Der er to spiltilstande at spille; tidstilstand og fri tilstand. Tidstilstand, samt fri tilstand, har tre vanskeligheder; let, medium og hårdt. I tidsmodus, jo hur...

Heste jockey

0 Spillet0 Kommentarer

Hej børn. Race dag er her for Jenny. Alt du trænede og gjorde i de foregående spil kommer til dette øjeblik show racing på Big Bowl Hippodrome. Nyd de mange forskellige spor, terræn og forhindringer for at gøre tingen...

Pony puslespil

0 Spillet0 Kommentarer

Pony - meget smukke og søde underdyrkede hest racer. Indsamle billede, som består af 90 stykker af disse forhistoriske forfædre meget gamle racer af heste. Du kan vælge et hvilket som helst niveau af kompleksitet til ...