Matematik spil

Er du mega god til at regne, kan du finde det rette resultat eller ved du, hvordan figurerne hænger sammen? Så kan disse sjove matematik spil måske være noget for dig. Her får du mulighed for at hygge dig, samtidig med, at du lærer en masse. Med vores gratis matematik spil kan du snildt lave dit barn være alene med computeren. Det værste der kan ske er jo, at det går hen og lærer noget. Matematik spil online gratis til børn. Vi har samlet denne kategori, så du kan finde de spil, der passer bedst til denne lærerige kategori. Kig dig omkring og se, om der er et spil, der matcher dit niveau.

Du kan vælge at spille et ad gangen, og dermed finde frem til den mest udfordrende af vores indlæg. Dette giver dig god mulighed for at finde frem til det bedste og mest lærerige af vores spil her på siden.

Matematik kanon

2.09K Spillet0 Kommentarer

Math forsvarer er et aritmetisk matematikspil med en helt ny udfordring. I dette spil skal du forsvare dine ædelstene fra fuglemonsterne. Hvert fuglemonster har et kodenummer på det. Du er nødt til at skyde fjederen p...

Motorcykel matematik

1.39K Spillet0 Kommentarer

Den første til at regne matematiske regnestykker ud kommer i mål. Din motorcykel bevæger sig hver gang du svarer rigtigt.

Matematik biler

2.79K Spillet0 Kommentarer

Ræs din gule bil for at løse matematiske ligninger fra addition, subtraktion, multiplikation og division. Jo flere matematiske ligninger dit svar retter jo hurtigere du hurtigere af dine modstandere. Speedy Math Race ...

Monster Blokke

1.78K Spillet0 Kommentarer

Monster Blokke er en blanding mellem alle disse puslespil. Du kontrollerer faldende blokke næsten på samme måde som i Tetris, men din opgave er ikke at fylde rækker. I stedet, som i Bejeweled, er du nødt til at forb...

TenTrix

3.04K Spillet0 Kommentarer

Spil Tentrix, hvor du skal tænke dig om. Det minder meget om det klassiske spil, Tetris. Dog i en moderne og opdateret version.

Junior Skak

1.20K Spillet0 Kommentarer

 

Matematik freak

6.01K Spillet0 Kommentarer

Lad os se, hvor hurtigt du kan regne. I dette udfordrende matematik spil skal du virkelig tænke hurtigt. Kan du regne det ud og få nok point til at gå videre.

Kryds og bolle spil

4.07K Spillet0 Kommentarer

Hvis du er helt vild med kryds og bolle, så har vi spillet til dig her. Du kan spille det ældgamle spil, som helt sikkert kan få masser af timer til at gå. Læg en strategi for, hvordan du vil spille og slå så din mods...

Matematik monster

5.36K Spillet0 Kommentarer

Monsteret er efter dig. Du kan dog overvinde det, hvis du svarer rigtigt på disse matematik spørgsmål. Skynd dig ind i spillet og se, hvor skarpe dine matematiske evner er.

Matematik tank

2.79K Spillet0 Kommentarer

Med denne matematik tank bliver det igen sjovt at lave matematik. Det gælder om at komme så langt som muligt ved brug af hjernen og dine matematiske evner.

Matematik balloner

3.29K Spillet0 Kommentarer

Hvis du er god til matematik, så er dette et spil for dig. Du skal svare rigtigt på udregningerne i ballonerne og få dem til at springe.

Matematik motorcyklen

2.81K Spillet0 Kommentarer

Jo flere matematiske spørgsmål, du kan svare på, desto hurtigere kan du få din motorcykel til at køre.

Matematik spil online

Hvis du har problemer med at regne, brøker eller gange de sværeste regnestykker, så er du kommer til rette sted. Vi har en underholdende samling af spil online, så du kan erhverve dig viden og udvide din matematiske horisont.

 

Vi har samlet de bedste indenfor algebra, regnespil, brøker, ligninger og meget mere. Du kan derfor begive dig i krig med disse udfordrende matematik spil online. De koster ingenting, så pungen kan du godt lade bliver i lommen. Spillene er unikke, og kan være med til at udfordre din tankegang og den måde, du arbejder med matematiske problemstillinger på.

 

“Her på siden stræber vi efter at give både voksne og børn så mange gode oplevelser som muligt. Men man må også gerne lære noget samtidig. Det er derfor vi har samlet vidensbaserede spil som f.eks. matematik spil online”

 

Indskoling og udskoling

Hvis dine børn går i indskoling eller hvis du er lærer for elever i den alder, så kan vi hjælpe med en anderledes indlæringsform. Her på siden kan du nemlig lade dine elever gå frit i en jungle af lærdom. Indskolingsbørn kan med rette lære både at stave, grammatik og også om formler, brøker og regnestykker ved hjælp af sjove og lærerige spil. Indskoling er 1.-3. klasse, hvor børn bliver udsat for en masse basal viden. De skal dog også lære at viden kan komme mange steder fra. Her kan vores side måske være et godt værktøj.