Matematik spil

Er du mega god til at regne, kan du finde det rette resultat eller ved du, hvordan figurerne hænger sammen? Så kan disse sjove matematik spil måske være noget for dig. Her får du mulighed for at hygge dig, samtidig med, at du lærer en masse. Med vores gratis matematik spil kan du snildt lave dit barn være alene med computeren. Det værste der kan ske er jo, at det går hen og lærer noget. Matematik spil online gratis til børn. Vi har samlet denne kategori, så du kan finde de spil, der passer bedst til denne lærerige kategori. Kig dig omkring og se, om der er et spil, der matcher dit niveau.

Du kan vælge at spille et ad gangen, og dermed finde frem til den mest udfordrende af vores indlæg. Dette giver dig god mulighed for at finde frem til det bedste og mest lærerige af vores spil her på siden.

Matematik kanon

0 Spillet0 Kommentarer

Math forsvarer er et aritmetisk matematikspil med en helt ny udfordring. I dette spil skal du forsvare dine ædelstene fra fuglemonsterne. Hvert fuglemonster har et kodenummer på det. Du er nødt til at skyde fjederen p...

Motorcykel matematik

0 Spillet0 Kommentarer

Den første til at regne matematiske regnestykker ud kommer i mål. Din motorcykel bevæger sig hver gang du svarer rigtigt.

Matematik biler

0 Spillet0 Kommentarer

Ræs din gule bil for at løse matematiske ligninger fra addition, subtraktion, multiplikation og division. Jo flere matematiske ligninger dit svar retter jo hurtigere du hurtigere af dine modstandere. Speedy Math Race ...

Monster Blokke

0 Spillet0 Kommentarer

Monster Blokke er en blanding mellem alle disse puslespil. Du kontrollerer faldende blokke næsten på samme måde som i Tetris, men din opgave er ikke at fylde rækker. I stedet, som i Bejeweled, er du nødt til at forb...

TenTrix

0 Spillet0 Kommentarer

Spil Tentrix, hvor du skal tænke dig om. Det minder meget om det klassiske spil, Tetris. Dog i en moderne og opdateret version.

Junior Skak

0 Spillet0 Kommentarer

 

Matematik freak

0 Spillet0 Kommentarer

Lad os se, hvor hurtigt du kan regne. I dette udfordrende matematik spil skal du virkelig tænke hurtigt. Kan du regne det ud og få nok point til at gå videre.

Kryds og bolle spil

0 Spillet0 Kommentarer

Hvis du er helt vild med kryds og bolle, så har vi spillet til dig her. Du kan spille det ældgamle spil, som helt sikkert kan få masser af timer til at gå. Læg en strategi for, hvordan du vil spille og slå så din mods...

Matematik monster

0 Spillet0 Kommentarer

Monsteret er efter dig. Du kan dog overvinde det, hvis du svarer rigtigt på disse matematik spørgsmål. Skynd dig ind i spillet og se, hvor skarpe dine matematiske evner er.

Matematik tank

0 Spillet0 Kommentarer

Med denne matematik tank bliver det igen sjovt at lave matematik. Det gælder om at komme så langt som muligt ved brug af hjernen og dine matematiske evner.

Matematik balloner

0 Spillet0 Kommentarer

Hvis du er god til matematik, så er dette et spil for dig. Du skal svare rigtigt på udregningerne i ballonerne og få dem til at springe.

Matematik motorcyklen

0 Spillet0 Kommentarer

Jo flere matematiske spørgsmål, du kan svare på, desto hurtigere kan du få din motorcykel til at køre.