Bubble spil

Det er nogle af verdens mest populære spil. De såkaldte bubble spil. Her får du uendelige muligheder for at underholde dig selv og dine medspillere. Her skal du nemlig holde tungen lige i munden, skyde de mange bobler ned og se, om du kan få highscoren inden for din kategori. Alle spillene er frit tilgængelige og kan tilgås alle ugens dage 24/7. Vi har fornøjelsen af at bidrage med nye spil løbende, så du ikke kører død i de eksisterende indlæg på vores platform.

Bubble spil går primært ud på at skyde bobler ned i samme farve. Hvis du f.eks. har en rød kugle liggende i kanonen, så skal du ramme de røde kugler i toppen af skærmen. De andre vil dermed falde mod jorden og styrdykke til deres ophør.

Monster bobler

0 Spillet0 Kommentarer

Monster kan også spille bubble shooter. Bare se i dette spil monster bobler, hvor du skal give den gas med kanonen og skyde boblerne det rette sted hen.

Dogi shooter

0 Spillet0 Kommentarer

Dogi spillet er mere til de mindste, der også gerne vil prøve kræfter med de berømte bubble spil. Her skyder den søde hun boblerne afsted, men samme principper er gældende. Skyd dem ned med de samme farver.

Halloween bobler

0 Spillet0 Kommentarer

Skyd de farlige bobler ned i denne specialudgave med Halloween. Du skal ikke være bange. Spøgelserne og monstrene bliver inde i computeren. Og du kan faktisk godt spille det, selvom Halloween ikke lige er om hjørnet. ...