Bubble spil

Det er nogle af verdens mest populære spil. De såkaldte bubble spil. Her får du uendelige muligheder for at underholde dig selv og dine medspillere. Her skal du nemlig holde tungen lige i munden, skyde de mange bobler ned og se, om du kan få highscoren inden for din kategori. Alle spillene er frit tilgængelige og kan tilgås alle ugens dage 24/7. Vi har fornøjelsen af at bidrage med nye spil løbende, så du ikke kører død i de eksisterende indlæg på vores platform.

Bubble spil går primært ud på at skyde bobler ned i samme farve. Hvis du f.eks. har en rød kugle liggende i kanonen, så skal du ramme de røde kugler i toppen af skærmen. De andre vil dermed falde mod jorden og styrdykke til deres ophør.

Monster bobler

882 Spillet0 Kommentarer

Monster kan også spille bubble shooter. Bare se i dette spil monster bobler, hvor du skal give den gas med kanonen og skyde boblerne det rette sted hen.

Dogi shooter

1.11K Spillet0 Kommentarer

Dogi spillet er mere til de mindste, der også gerne vil prøve kræfter med de berømte bubble spil. Her skyder den søde hun boblerne afsted, men samme principper er gældende. Skyd dem ned med de samme farver.

Halloween bobler

966 Spillet0 Kommentarer

Skyd de farlige bobler ned i denne specialudgave med Halloween. Du skal ikke være bange. Spøgelserne og monstrene bliver inde i computeren. Og du kan faktisk godt spille det, selvom Halloween ikke lige er om hjørnet. ...

Gratis spil bubble

Vi har samlet en række gratis indlæg fra hele verdenen, så du kan begive dig i krig med de sjove spil med bobler. Det er med at holde farten oppe, så du når at skyde boblerne ned inden de rammer jorden. Kan du det? Disse gratis spil bubble er en unik måde at holde hjernen aktiv og have det sjovt samtidig. God fornøjelse.