Frisør spil

Frisør spil er til dig, der bare elsker at sætte, farve og klippe hår. Her kan du gøre det uden dine forældre bliver sure på dig, fordi du har klippet din lillesøsters hår. Dette er jo bare et computerspil. Vi har samlet nogle forskellige slags frisør spil, så du selv kan vælge, hvordan du vil øve dig på at være frisør. Nogle af spillene kan det være, at du også skal ordne andet end håret. Men det går jo nok. Vi har gennemspillet alle indlæggene i denne kategori, så du kan være sikker på, at det er et sjovt, underholdende og lærerige frisør spil for børn.

Hos frisøren

0 Spillet0 Kommentarer

Damer, vi har et dejligt nyt Enjoydressup spil til dig, og det hedder Barbie Haircuts Creator. Du skal hjælpe Barbie med at prøve nogle nye hårklipp, som både er smukke og oprørske, som du snart vil se. Før du kan o...

Sommer prinsessespil

0 Spillet0 Kommentarer

Sandy er ved at gøre sig klar til sommeren. Der er masser af søde drenge, så det er bare med at gøre et godt indtryk. Gør hende klar til en dejlig sommerdag.

Indisk model

0 Spillet0 Kommentarer

Spil dette populære spil, hvor du skal påklæde denne indiske model. Kan du gøre hende til en topmodel i Indien.

Skønhedsbutikken afrikansk kvinde

0 Spillet0 Kommentarer

Kan du gøre denne afrikanske kvinde ekstra smuk. Vælg dine værktøjer og forvandl hende til dagens fest.

Sportssmølf påklædningsspil

0 Spillet0 Kommentarer

Sportssmølfen mangler et lækkert outfit. Kan du hjælpe ham med at blive klædt godt på? Brug musen til at klæde sportssmølfen på.