Bilspil

Vi elsker biler! Der er ingen tvivl om, at dette er redaktionens favoritside. Bilspil for børn giver benzin i blodet og fart over feltet. Og det er noget, som vi sætter stor pris på. Vi har derfor samlet nogle af de bedste spil med biler, så du kan få lidt benzin i blodet. Du kan vælge frit blandt alle vores spil på siden. Det er alle gratis. Det er med at holde tungen lige i munden, når du skal spille bilspil online. Der kræves meget af dine færdigheder og dine kompetencer. Så det er bare med at være hurtig på tastaturet eller musen, så du for alvor kan få fart over feltet.

Overraskende mange spillere går efter spil med fart i. Dette har vi opdaget og har oprettet denne fartprægede kategori. Du skal være hurtig på tastaturet og med computermusen, så du kan både overhale uden at ramme ind i forhindringerne. Der er en god blanding af fartspil og mere stillesiddende indlæg.

“Gratis bilspil er en af vores mest populære kategorier, og det er vi slet ikke i tvivl om hvorfor. Her er der fart over feltet og adrenalinen pumper gennemblodet, når du trykker på speederen”.

Jule racerløb

1.15K Spillet0 Kommentarer

Alverne er på vej til race for at blive den hurtigste elf af jul! Deltag i turneringen og løb din elf til sejr. Juletemaet kan spilles i tre tilstande med yderligere justering af sværhedsgraden. Alverne løber gennem d...

Dødsløbet

1.16K Spillet0 Kommentarer

I Race to Kill er du en ansat dygtig chauffør bragt ind for at sprænge fjendens base i dette top-down-driving eventyr. Race for at afbryde bomben, mens du undgår SWAT-holdet. Undgå at dræbe mennesker i områder, hvor d...

ATV kørespil

1.21K Spillet0 Kommentarer

Arbejd gennem 10 actionfyldte niveauer på din ATV cykel i et løb mod uret! Prøv at samle så mange guldmønter som du kan og bruge de penge, du tjener i opgraderingsgaragen i slutningen af hvert løb, hvor du vil kunne...

Mini racerløb

1.87K Spillet0 Kommentarer

Mini race udfordring er et meget interessant bilspil spil. Så kom bag rattet og kør. Vælg din yndlingsbil af din yndlingsfarve til at køre med andre modstandere. Vind skødet for at kvalificere dig til næste løb. Din s...

Vinterræs

1.54K Spillet0 Kommentarer

Få motorerne brølende, da racing tager en helt ny tur! Winter Race handler om hurtighed og færdigheder. Tag udfordringen med at køre i de mest robuste snedækkede bjerge og prøv at afslutte først i hvert løb. Sørg for ...

Sprint Klub Nitro

2.30K Spillet0 Kommentarer

Sprint klub nitro er en racerklub. Her kan du køre så hurtigt som muligt. Giv den gas og se, om du kan komme foran dine konkurrenter i dette 3d racerspil.

Fartdjævel

4.09K Spillet0 Kommentarer

Er du lidt af en fartdjævel? Så er det bare med at give den ekstra gas på speederen i dette racerspil.

Kystræs

1.51K Spillet0 Kommentarer

Mere højtflyvning i denne efterfølger til den vildt populære Kystræs. Denne gang er der et nyt nitro system, udfordring løb, og cykler samt biler.

Grand Prix biler

1.07K Spillet0 Kommentarer

 Hurtigt tempo isometrisk racer spil. Rundt runde 12 unikke spor mod ni andre biler, låse op 72 præstationer, mens du går. Brug avanceret bilfysik og opgrader din bil, mens du kæmper dig igennem de forskellige løbsser...

Neon ræs

1.12K Spillet0 Kommentarer

Smash og dash gennem 8 neon-gennemblødt niveauer af spændende kørsel action.Earn cash at opgradere dit køretøj, og låse op alle sporene. Slå alle sporstiderne for at låse SuperCar op for mere fart og spænding....

Grand Prix

1.21K Spillet0 Kommentarer

 

Monster Jam Truck

4.57K Spillet0 Kommentarer

Vi elsker monster trucks her hos os. Gør du også? Her kan du spille dette sjove monster jam truck. Giv den masser af gas og se, hvor langt du når.

Supercar spillet

3.16K Spillet0 Kommentarer

Du ræser mod 4 andre superbiler. Kan du komme først rundt. Bare giv den så meget gas, som du kan i dette sjove bilspil.

Monster truck spil

3.27K Spillet0 Kommentarer

Kan du få denne monster truck op af vulkanen i dette interessante spil? Se hvor skarp du er på tasterne og om du har de rigtige skills.

Motorcykel spillet online

2.86K Spillet0 Kommentarer

Kan du give den ordentlig meget gas på din motorcykel? Se om du kan komme først i mål og stadig sidde oprejst på din kværn.

Nitro kørespil

7.78K Spillet0 Kommentarer

Elsker du at have fart over feltet, så er dette nitro kørespil en perfekt løsning til dig. Her kan du for alvor bare give den gas og slå dine konkurrenter.

Motorcykel spil

1.62K Spillet0 Kommentarer

I dette sindsyge motorcykel spil skal du se, hvor langt du kan komme frem uden at vælte. Kan du klare den over diverse biler og andre forhindringer.

Racerkører

2.38K Spillet0 Kommentarer

Er du en ægte racerkører? Prøv dette racerkører spil og vis hvor skarp du er bag rettet.

Spil med biler for børn i alle aldre

Interesserer du dig også for de klassiske automobiler, racerbiler og andre køretøjer, så må dette have vækket din umiddelbare interesse. Vi har nemlig samlet de bedste spil med biler, så du kan give den gas på vejene inde på internettet. Din computer er din bane og din mus og tastatur er dine værktøjer.

 

Du kender måske Magnussen og Tom Kristensen fra fjernsynet. Vil du være ligesom dem, så kan du starte med at give den gas online. Prøv racerspil som du aldrig vil glemme igen og se om du kan styre udenom de mange forhindringer i højeste fart. Kæmp dig gennem kategorien og få smag for adrenalinet, der suser gennem blodet. Vi tilføjer løbende de nyeste spil, så du kan holde dig opdateret.

 

Hvis du er bekendt med indlæg, som du ønsker tilføjet til oversigten, så meld meget gerne ind til Spilnettet.dk. Vi bestræber os på at holde kategorier og oversigter konstant opdateret. Dette skaber mere liv og sjovere spil på siden.

 

bilspil online spil gratis

Ovenfor finder du et af de sjoveste spil med biler. Det er Kystræs, hvor du fyrer op og ned af kysten i håb om at komme først i mål. Hvis du træder ekstra hårdt på speederen, så skal du passe på ikke at miste kontrol over bilen. Sørg derfor for at kigge nøje på vejens forløb og giv den gas på de lige strækninger.

 

Spil dem på din pc gratis uden at skulle have hverken penge eller mobilepay op ad lommen. Vi gør en dyd i at holde siden gratis, hvilket gør det muligt via annoncering på hjemmesiden. Som du kan se, så bliver siden designet med reklamer, som giver en lille indtægt til drift af siden.