Bus spil

Er du fascineret af busser og andre større køretøjer, så er bus spil måske din genre. I denne kategori har vi samlet flere sjove spil med busser, så du kan bruge henholdsvis mus og tastatur til at kommer over rampen. Der er både kørespil og puslespil i denne kategori, men fælles for dem alle er, at de omhandler den store gule bus.

Med bus spil kan du få lov at udleve din drøm om at blive buschauffør. Du kan tage imod billetterne, sige goddag til passagerne, og derefter bare give den gas ned ad landevejens snørklede veje.

Bus spil online gør det muligt at starte forfra gentagende gange. Du bruger kun den tid, du selv afsætter, og du har kun det sjov, du selv laver.

Busparkering

1.24K Spillet0 Kommentarer

Busparkering er et fantastisk 3-d spil, hvor du skal prøve at parkere bussen.

Bytur i bus

1.40K Spillet0 Kommentarer

Buskørsel simulatorspil, hvor du kan komme til at hoppe bag bussen af en bus. Dette er din mulighed for at blive buschauffør og transportere kunder sikkert rundt om i byen.Hvis du nogensinde har stået for, at di...

Bus simulator

Et af de sjoveste bus spil er vores bus simulator. Her kan du udgive dig for at være en vaskeægte buschauffør, der kører dine passagerer rundt i byen til diverse gøremål. Du simulerer bilens bevægelser med dit tastatur og mus, og bruger spillenes andre funktioner til at gøre din passagerer glade.

 

bus spil