Zombie spil

De døde går på jorden igen. De kommer efter dig, hvis du ikke passer på. Zombierne. Historien gentager sig selv og de genopstår for at jagte dig rundt i disse sjove spil. Disse væsener har for alvor fået en renæssance gennem de seneste 10 år via populære tv-serier som Walking Dead med flere. Nu har vi så samlet nogle af de sjoveste zombie spil, så du kan blive del af deres verden. Kan du redde verden fra de mange farlige udødelige?

Her er både skydespil og jagtspil, så du kan gå efter monstrene. Kan du plaffe og ramme dem, så de ikke overlever mere. Men pas på, det kan være, at de opstår igen. Zombie spil er gratis at spille hos os, og vi har samlet mere end 5 forskellige, så du kan finde det, du bliver mest underholdt af.

Flugten fra zombierne

1.06K Spillet0 Kommentarer

Kan du flygte hurtigt nok, så du ikke bliver spist og bliver til en af dem. Smid benene på nakken og se, hvor langt du kan komme væk.

Zombierne bliver smadret

845 Spillet0 Kommentarer

Kan du smadre alle zombierne i dette gratis spil. Giv den gas og nak de mange zombier.

Zombie cowboy

840 Spillet0 Kommentarer

Kan du klare denne zombie cowboy i spillet, hvor det gælder om at holde cowboyden oppe. Spil gratis vores mange zombie spil online på Spilnettet.dk.

Zombie spil online

Begiv dig ud i en verden af farlige væsener og udødelige monstre. Kan du skyde dem alle og redde verdenen? Det gælder om at holde tungen lige i munden, når du går efter disse væsener. For pas på, at de ikke tilfældigvis lever op igen, og du så må starte forfra. Når du spiller online, så kan du vælge at gemme spillet som dine favoritter, så du nemt kan finde tilbage igen.

 

zombie spil online