Matematik for børn

Matematik er en vigtig del af børns opvækst og læring. Vi har derfor prøvet at hjælpe forældre og lærere lidt på vej ved at lave en kategori, der har samlet alle vores bedste spil med matematik for børn. Siden indeholder gratis spil, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi har finansieret hjemmesiden ved hjælp af de reklamer, som du ser i toppen af siden. Matematik for børn på nettet er sjovt og lærerigt.

Regneballonerne

0 Spillet0 Kommentarer

En kombination Match 3 spil og et additionsspil rullet ind i en. Brug dine tilføjelsesevner til at fjerne balloner for at lave grupper af samme farvede balloner. Lav kampe over alle de farvede firkanter for at fuldfør...

Monster Blokke

0 Spillet0 Kommentarer

Monster Blokke er en blanding mellem alle disse puslespil. Du kontrollerer faldende blokke næsten på samme måde som i Tetris, men din opgave er ikke at fylde rækker. I stedet, som i Bejeweled, er du nødt til at forb...

TenTrix

0 Spillet0 Kommentarer

Spil Tentrix, hvor du skal tænke dig om. Det minder meget om det klassiske spil, Tetris. Dog i en moderne og opdateret version.

Junior Skak

0 Spillet0 Kommentarer

 

Matematik freak

0 Spillet0 Kommentarer

Lad os se, hvor hurtigt du kan regne. I dette udfordrende matematik spil skal du virkelig tænke hurtigt. Kan du regne det ud og få nok point til at gå videre.

Kryds og bolle spil

0 Spillet0 Kommentarer

Hvis du er helt vild med kryds og bolle, så har vi spillet til dig her. Du kan spille det ældgamle spil, som helt sikkert kan få masser af timer til at gå. Læg en strategi for, hvordan du vil spille og slå så din mods...

Matematik monster

0 Spillet0 Kommentarer

Monsteret er efter dig. Du kan dog overvinde det, hvis du svarer rigtigt på disse matematik spørgsmål. Skynd dig ind i spillet og se, hvor skarpe dine matematiske evner er.

Matematik tank

0 Spillet0 Kommentarer

Med denne matematik tank bliver det igen sjovt at lave matematik. Det gælder om at komme så langt som muligt ved brug af hjernen og dine matematiske evner.

Matematik balloner

0 Spillet0 Kommentarer

Hvis du er god til matematik, så er dette et spil for dig. Du skal svare rigtigt på udregningerne i ballonerne og få dem til at springe.

Matematik motorcyklen

0 Spillet0 Kommentarer

Jo flere matematiske spørgsmål, du kan svare på, desto hurtigere kan du få din motorcykel til at køre.

Babel

0 Spillet0 Kommentarer

Vis hvad du kan og byg den højeste bygning muligt.