Bubble shooter

Bubble shooter er måske et af de mest populære spil på internettet. Det har været kendt siden 1990’erne og er i dag stadig meget underholdende og spillet. De fleste kender det, men hvis ikke, så går det ud på at skyde boblerne ned fra toppen af skærmen. Du kan fjerne bobler ved at skyde 3 ens bobler ved siden af hinanden. Loftet bevæger sig ned samtidig, så det er bare med at være hurtig. Bubble shooter spil fås i mange forskellige udgaver, og vi har samlet de allerbedste her til dig.

Monster bobler

882 Spillet0 Kommentarer

Monster kan også spille bubble shooter. Bare se i dette spil monster bobler, hvor du skal give den gas med kanonen og skyde boblerne det rette sted hen.

Bubble Shooter HD

1.28K Spillet0 Kommentarer

Har det en god tid at spille Bubble Shooter HD, den helt nye HTML5-version af Booble Shooter! Dette Bubble Shooter spil er meget intuitivt og nemt at lære. Det er en blanding mellem "Tetris", "Connect Four" og "Puzz...

Bubble Shooter Klassisk

3.12K Spillet0 Kommentarer

Spil det klassiske bubble shooter spil. Vi har alle prøvet det, og man bliver jo afhængig af det. Spil det bubble shooter klassisk her.

Smarty Bubble shooter

2.72K Spillet0 Kommentarer

Skyd boblerne ned 3 i samme rækkefølge. Spil dette smarty bubble shooter, der giver timevis med underholdning.

Boblerne

4.51K Spillet0 Kommentarer

Skyd boblerne. Kombinér 3 ens farver for at fjerne boblerne.

Bubbles shooter gratis

Det er måske et af de mest berømte og populære spil på nettet gennem de seneste 20 år. Vi har selvfølgelig også taget del i dette, og bidrager til festen. Med de klassiske spil skal du skyde med boblerne mod målet. Målet er at ramme bobler af samme farve, så de eksploderer. Dermed kommer du tættere på målet og loftet falder ikke ned om ørerne på dig.

Bubbles shooter spil er sjove og sætte hjernen på arbejde. Der er nemlig et evigt tidspres for at ramme korrekt. Når du det ikke indenfor tidsrammen, så må du give fortabt. Sørg derfor for at holde øje med de farligste bobler, der ligger nederst, så du hele tiden kan holde dig “oven vande”.

Begiv dig i krig med dette famøse spil, og vis dine venner, hvem der er overlegen. Du kan nemt spille flere samtidig på hver jeres computer og udfordre hinanden på point.