De mest populære spil til mobilen i 2022 

Added by on 2022-03-19

Leder du efter inspiration til et nyt spil, du kan tage med på farten og spille på mobilen, når du skal slå et par timer ihjel? Så er du ikke alene! Mobilspil er en sjov og nem måde at få tiden til at gå mens man samtidig får lidt underholdning. Derfor har vi her lavet en oversigt over nogle af de mest populære mobilspil i år, som både er multiplayer og single player.

Single player spil

Hvis du gerne vil løse opgaver selv eller ikke er så meget til multiplayer, så er de her blandt de mest populære.

GTA V på mobilen

GTA, der udvikles af Rockstar Games, har uden tvivl været et af de spilserier der har nydt mest vedvarende succes i løbet af årene. Næsten alle har prøvet eller ejet en af spillene. Nu er der også en mobilversion, som naturligvis også er meget populær. Den er nemlig baseret på den samme præmis om, at hele byen er åben og meget alsidig, så man kan bruge flere timer på at udforske de forskellige nabolag, missioner og karakterer man støder på undervejs. Man kan også prøve de forskellige karakterer, som hver især har forskellige missioner man kan afprøve.

Wordle

Wordle er et relativt nyt spil som nærmest har taget hele internettet med storm. Den store hype har helt klart gjort Wordle til en ny superstjerne når det gælder mobilspil. Alle og enhver ser ud til at spille det hver eneste dag og ikke mindst poste deres resultater og point på diverse sociale medier. Hver dag skal man gætte et nyt ord, og man kan også køre ”streaks” – derfor foretrækker man at spille det hver eneste dag, så man ikke bliver nulstillet. Man skal helt basalt bruge forskellige ord og bogstaver til at gætte sig frem til, hvad dagens ord er.

 

Hjernespil – med og uden vennerne

Strategispil er et bredt begreb, og du finder flere varianter med og uden flere spillere. En af de største fordele er, at du kan spille med alle titler tilgængelige online, såsom blackjack, mens du er på farten, lige når du har lyst, og det gælder også for disse. Få udfordret din hjerne og ha’ det sjovt samtidig!

Among Us

Among Us tog verden med storm da vi alle sammen var nødt til at blive indendørs i løbet af 2020 og 2021. Spillet bevarer stadig sin popularitet og er en nem måde at holde kontakt med venner og familie på, eller prøve at spille med komplet fremmede. Det er super sjovt og en meget vellykket version af ”Morder”-spillet, som de fleste nok kender fra skolen. Hvis du spiller det på iPhone eller Android er det i øvrigt også gratis.

PUBG Mobile

PUBG kan prale af at være en af verdens mest populære skydespil baseret på et battle royal-format, hvor du essentielt skal være en af de sidste spillere tilbage. Spillet bliver hele tiden opdateret, også i løbet af i år, og udviklerne bag spillet indgår ofte spændende samarbejder med andre brands, så der hele tiden er noget nyt for spillerne. Derudover, så har man som spiller på mobil også mange muligheder (hvilket ikke altid er tilfældet) med forskellige spiltyper og kort, nøjagtig som hvis du spillede det på computeren. PUBG er yderst medrivende og der er masser af muligheder for at udvikle sig i spillet.

Civilization VI

De fleste associerer nok Civilization-spillene med computer og spilkonsoller, men nu er der også en populær mobilversion. Selvom mange stadig foretrækker at bruge desktop eller en laptop når de spiller spil, på grund af øget kontrol og større skærme, så har mobilspil fået øget popularitet. Prøv kræfterne af her med Civilization og led din nation gennem forskellige tidsaldre og udviklingsstadier. Derudover skal du selvfølgelig også tænke strategisk og kæmpe mod diverse trusler mod din nation. Super spændende og engagerende spil!

Vi håber, at du er blevet inspireret til at teste et par stykker af dem. God fornøjelse!

Kategori:

Uncategorized