MSI Gaming App

MSI Gaming App

Added by on 2020-05-25

MSI gaming appen leverer adskillige funktioner, der forbedrer spiloplevelsen og er derfor et fremragende værktøj for den seriøse gamer. Den er designet til at lade dig hurtigt foretage ændringer ved dit system for at sikre maksimal computerpræstation. Appen giver dig muligheden for at holde øje med CPU og GPU-frekvens, justere LED effekter, etablere eksterne enheders knapper og at linke appen til din telefon. Det kan lade dig spille mange forskellige spil, hvad enten det er gratis spil eller ej.

Download app’en gratis

Hvad er tilgængeligt i MSI gaming appen?

Der er tre forskellige indstillinger i appen: Overclocked mode, gaming mode og silent mode. Dit grafikkort var sandsynligvis installeret og klar til at køre i gaming mode. Ved hjælp af MSI gaming appen kan du skifte præstationen til Overclocked mode i anledning af gamingsessioner der er mere krævende og meget mere tilfredsstillende. Hvis der er dage, hvori det er nødvendigt for dig at begrænse din spilletid, kan silent mode give dig en mere stille præstation, som slider meget mindre på din computer.

Game mode

I game mode har du muligheden for at optimere din CPU rate og GPU clock uden de helt store problemer. Gaming appen vil gøre det for dig automatisk, hvis du vælger denne indstilling. At skifte til game mode retter mere båndbredde mod de apps, der er absolut væsentlige for din spiloplevelse. Det giver ganske vist ikke noget større spring i MHz, men det giver nok af en forskel til at din grafik kører mere flydende.

Overclocked mode

Overclocked mode tillader dig at øge CPU frekvensen til turbo og lader din GPU-frekvens overclocke. Med ”overclocke” menes at skrue op for din computers præstationsniveau hinsides, hvad producenten havde i tankerne.

Mange gamere tager dette trin for at deres processorfart er højere (du vil dog bemærke et stort spring i MHz) – og stort set alt andet vil også køre hurtigere. Har du sat dig grundigt nok ind i, hvordan din computer virker, og du forstår risikoen forbundet ved at ændre spændingsindstillinger og ved at ændre din ventilators rotationsfart, vil det at overclocke din computer muligvis være okay.

Hvis du ikke ved, hvordan man justerer ventilatorernes fart, er det sandsynligvis ikke nogen god idé at risikere at køre i overclocked mode. Heldigvis behøver du dog ikke at bekymre dig om denne indstilling, hvis du hovedsageligt holder dig til gratis spil. Der er dog visse gratis spil, der er krævende.

Silent mode

Både gaming mode og overclocked mode anstrenger din computer gevaldigt, men du kan bruge silent mode til at nulstille din CPU rate og sætte GPU klokken tilbage til sin grundindstilling. Når du ikke spiller dine mest krævende spil, er det bedst at vælge denne indstilling. For eksempel ved mange gratis spil.

Endelig vurdering

Alt i alt leverer MSI gaming appen en længere række af nytte indstillinger, som drastisk vil kunne forbedre din spiloplevelse. Gratis spil har for det meste ikke brug for game mode eller overclocked mode, men der findes spil som League of Legends, der kan gøre god brug af det. Silent mode er fantastisk efter spilsessionens afslutning.

Kategori:

Uncategorized