Dette kan du underholde dig med på en regnvejrsdag

Added by on 2019-06-04

Siler det ned udenfor, og er du derfor nødsaget til at blive inden døre hele dagen lang? Så får du her en række idéer til, hvad du kan foretage dig på sådan en regnvejrsdag.

Spil

Det er oplagt at bruge en regnvejrsdag på at spille diverse spil. Hvad enten du er mest til brætspil, computerspil eller konsolspil, kan du uden tvivl få mange timer til at gå med dette. Især hvis du har nogle at dele spilleoplevelsen med, bliver det en ren fornøjelse.

Det er i særdeleshed oplagt at bruge en regnvejrsdag på at spille nogle af de spil, der som regel tager lidt længere tid at komme igennem. Det kunne eksempelvis være Risk, Ticket to Ride eller Matador, hvis vi holder os til brætspil for nu.

Bøger

Bøger er en fantastisk form for underholdning. Når du finder den helt rette bog, bliver du opslugt af det univers, der bliver skabt, og du vil have svært ved at lægge bogen fra dig igen. Derfor er det også oplagt at bruge en indendørsdag på at læse nogle af de mange gode bøger, der er at finde derude.

Er du ikke så glad for deciderede bøger, kan du naturligvis også vælge at kaste dig over tegneserier. De mange fra Marvel er i særdeleshed anbefalelsesværdige, og dem skal du nok kunne få en hel del timer til at gå med.

Film

Ønsker du underholdning i TV-format? Så skal du naturligvis bruge din regnvejrsdag på at se en række gode film. Igen kan dem fra Marvel anbefales. Spider-Man og Batman er man aldrig gået galt i byen med. Det samme gælder Deadpool-filmene, som ganske enkelt er fantastiske.

Er du ikke så meget til Marvel-film, er der selvfølgelig også en lang række andre gode valgmuligheder. Disney-klassikerne er for eksempel en sikker vinder hver eneste gang. Det samme gælder filmene om Harry Potter. Der er muligheder nok at vælge imellem.

Serier

I forlængelse af, at du kan slappe af med masser af gode film, kan du naturligvis også bruge din dag på at se serier. Der er et væld af gennemførte serier at vælge imellem, så der skal helt sikkert nok være en, der falder i din smag.

Igen må Disney nævnes som en af dem, der har disket op med nogle af de bedste børne- og ungdomsserier igennem tiden. Det kunne for eksempel være Hannah Montana, Det søde liv til søs eller Sonnys Chance. Har du ikke allerede set disse, er det blot om at komme i gang.

Musik

En regnvejrsdag er god at bruge på at dygtiggøre dig. Spiller du musik, er det således oplagt at udnytte muligheden for at dykke ned i musikken en hel dag. Det er sandsynligvis sjældent, du får gjort dette, hvis vejret er godt udenfor.

Kategori:

Spilnyheder